Fine Art Album

Fine Art Album

A Fine Art album a hagyományos papírképeket tartalmazó esküvői albumok modern változata. Keményborítású, kb. 1 mm vastag kartonra préselt, lézerlevilágítással fotópapírra készül, teljesen síkra nyitható. Természetesen többféle színű borítóval kérhető (arany-szatén, gyöngyház, fekete, bordó stb…). Több méretben rendelhetők, a legkedveltebb a 30*30 cm-es, kinyitva 60*30 cm-es album, de kérhető 20*20 cm-es méretben is, ami kiváló ajándék szülőknek, rokonoknak vagy barátoknak. Az esküvő után is bármikor rendelhettek ilyen albumot.

Mivel minden album, és annak minden oldala egyedi tervezést igényel, így bárki is lapoz bele az albumotokba, biztosan nem fogja azt gondolni, hogy ilyet már számtalanszor látott. Az esküvőt szeretem a kezdetektől, a készülődéstől a buli végéig fotózni, hogy az albumban a Nagy Napotok egy kerek történetté álljon össze. Egy ilyen album mindig felidézi az esküvő napjának legszebb pillanatait, hordozható, bármikor megmutathatjátok barátoknak, ismerősöknek. Szerintem nem érdemes csak DVD-n vagy a számítógépen pihentetni az esküvői fotókat, mivel semmivel sem összehasonlítható hangulata van, mikor az ember egy ilyen kézzelfogható albumba belelapoz, és feleleveníti általa a szép élményeket . :)

Természetesen hozott képekből is készítek albumokat, legyen szó esküvőről, családi eseményről vagy bármilyen fotó sorozatról. 20 oldaltól egész 50 oldalig készülhetnek az albumok. Árajánlatot szívesen küldök e-mailben.

  • professzionális összeállítás kedvenc képeitekből
  • elérhető különböző méretekben
  • ~20-50 oldalas kiadás
  • egyedi digitális kiadvány szerkesztés
  • személyre szabott borítóval ellátva

20 000 forinttól

×

BEJELENTKEZÉS