LINDA & DÁVID - Kakucs, Deák Udvarház

LINDA & DÁVID - Kakucs, Deák Udvarház

Szeretném megosztani veletek az idei évem talán LEG!!! esküvőjét és helyszínét is egyben.
Linda és Dávid ajánlás útján akadtak Rám, így nekik már volt némi ismeretük a stílusomról, én pedig az első találkozás után kezdtem azt érezni, hogy ez egy nem mindennapi, izgalmas együttműködés lesz. Igazam lett, ugyanis már a jegyes fotózás is különlegesre sikerült: kicsit extrém nagyon vagány, őszinte és érzelmes képek készültek azon a délutánon, amit azért is élveztem annyira, mert már akkor teljesen elengedték és rám bízták magukat.
http://www.olaszphoto.hu/portfolio/linda-david-jegyesfotozas
Az esküvő napján ez minden tekintetben csak tovább fokozódott: ritkán találkozom ilyen nyugodt, laza, önmagukkal, egymással és a környezettel harmóniában lévő párral! A belőlük áradó nyugalmat az esküvő helyszíne is kiválóan tükrözte, a Deák Udvarház (http://www.deakudvarhaz.com/) idillikus környezete és az ócsai református templom pompás oszlopai igazán ünnepivé tették az amúgy is gyönyörű szeptemberi napot! A szertartások is nagyon meghatóak voltak, hiszen a polgári ceremónia sablonszöveg helyett igazi személyes történetekkel és ölelésekkel volt tele, a templomi kórus meglepetése pedig az én szemeimbe is könnyeket csalt. Hála a helyszín fantasztikus adottságainak, a kreatív fotózást helyben oldottuk meg, kihasználva a tökéletesen körbe fotózható tavacskát, a meseszép hátteret biztosító erdőt és a letisztult, visszafogott, igényes belső tereket. (annyi mindent tudnék a Deák Udvarházról mesélni, hogy inkább írok később egy külön posztot! :D) Most fogadjátok szeretettel a végeredményt, amit már nagyon szerettem volna megosztani veletek.

Lindának és Dávidnak pedig köszönöm a figyelmességet, a lazaságot, a közös munka minden percét és a kedves szavakat:

"A könnyeimmel küzdöttem aznap, hol a meghatódottságtól,hol a nevetéstől:). A könnyeimmel küzdök most is, mert a képeidet görgetve ismét pityeregnem kell. Hol a meghatódottságtól, hol a nevetéstől:). Hálásan köszönünk Mindent! Linda&Dávid"


×

BEJELENTKEZÉS