Julcsi&Csabi - Csónakház Mulató

Julcsi&Csabi - Csónakház Mulató

"Kedves Feri!

Nem is tudjuk, hol kezdjük, mit is emeljünk ki abból a nagy egészből, amit Tőled kaptunk! Már a jegyes fotózáson volt egy olyan érzésünk, hogy ez jó móka lesz! :) Olyan volt, mintha egy kedves barátunkkal mentünk volna kirándulni, aki néha elővette fényképezőgépét.
Aztán következett a mi Nagy Napunk, ami pontosan ugyanolyan volt, csak szebb ruhába bújva. :) Alig telt el néhány perc a fotózásból, és elérted, hogy tudomást sem vettünk a gépedről, csak átadtuk magunkat a nap forgatagának. Imádtunk minden percet, a bazári bohóckodástól, a szigetes bolondozásig. Aztán következtek a ceremóniák, amit olyan profin csináltál végig, hogy fel sem tűnt, hogy ott vagy. Valószínűleg pont ezért készültek annyira családias, bensőséges hangulatú képek, amiket századszor is szívmelengető érzés újralapozgatni. Bevalljuk töredelmesen, az izgalom hatására sok emlék kiesett, de mikor megkaptuk Tőled a teljes sorozatot, szinte az egész napot újraéltük. Annyira átitattad a képeket a nap hangulatával, hogy nekünk már mesélnünk sem kell! :)
Nagyon örülünk, hogy Rád esett a választásunk, és biztosak vagyunk benne, hogy életünk további nagy eseményeit is Veled szeretnénk majd emlékké varázsoltatni!
Köszönünk mindent:

Julcsi és Csabi"

×

BEJELENTKEZÉS