Dzsina&Krisztián - TTD, Várpalota

Dzsina&Krisztián - TTD, Várpalota

Kedves Feri,
Nagyon nehezen lehet szavakat találni a munkádra. Először is engedd meg, hogy megpróbáljuk megköszönni azt a sok szeretetet és türelmet amelyet Tőled kaptunk. Nagyon szeretettük volna, hogy az esküvőnk valóban örök élmény maradjon. Így a dekoráció mellet a profi fotós felkutatása kulcsfontosságu volt a számunkra. Számos munkát tekintettünk meg a fotós szakma élvonalából mire végre rád találtunk. Mivel a stílus amelyet képviselsz nagyon közel áll hozzánk, igazán szerencsésnek éreztük magunkat amikor megtudtuk, hogy életünk egyik legfontosabb napján éppen szabad vagy. Olyan embert kerestünk aki mindazon túl, hogy szakmailag „vérprofi” még különleges személyiség is. Célunk egy nem mindennapi fotósorozat volt. Valami különleges, amely évekkel később is nagyon pozitív élményeket elevenít fel, és amelyre majd úgy tudunk visszanézni, hogy „hát IGEN!” gyönyörű, ehhez foghatót ritkán lát az ember. „Egy kép többet ér ezer szónál.”

Köszönjük! Úgy gondoljuk, hogy a végeredmény túlmutat mindenen...

Végre elérkezett az idő, hogy az idei év talán legizgalmasabb képeit megmutassam Nektek! Dzsinával és Krisztiánnal már hónapok óta terveztük ezt a Trash The Dress /TTD/ fotózást. Folyamatosan jöttek az ötletek a témára, helyszínre, kiegészítőkre, ruhára. A helyszínt Dzsina találta és mikor mutatta Nekem a képeket én is egyből belé szerettem. Már akkor biztos voltam benne, hogy egy nem mindennapi sorozat fog születni. Időközben kiderült, hogy Dió a mosómedvéjük is szívesen ott lenne.

Azt nem mondom, hogy könnyű dolgom volt vele, mert ő természetesen pont arra járt mindig amerre épp kedve tartotta. Még a menyasszonyi csokrot is megrágta volna. Az egész nap kiváló hangulatban zajlott, köszönhetően az MVP Images-nek Marcinak és Endrének, akik forgattak egy kis filmet. Már nagyon kíváncsian várjuk! Még napokkal a fotózás után is a hatása alatt voltam én is és Krisztiánék is. Szerintem nem utoljára dolgoztunk együtt!

Igazából nem is szeretném a szaporítani a szót, beszéljenek inkább a képek!!! Fogadjátok Nagy szeretettel!


MVP Images - http://mvpimages.eu/
olaszphoto - http://olaszphoto.hu/

×

BEJELENTKEZÉS