Dia&Márk - Balatonfüred

Dia&Márk - Balatonfüred

Kedves Feri,
amennyiben megengeded, ezt a levelet a leendő jegyeseknek küldjük, akik még nem biztosak abban, hogy kit válasszanak esküvői fotósukként.

"Kedves Jegyesek!

Az esküvőnk napján, két perccel Feri érkezése előtt, fel-alá járkálva állítottam a körülöttem lévőknek, hogy én esküszöm, mindjárt elájulok, olyan izgatott vagyok. A sokszor hallott „nyugodj meg, minden rendben lesz” közhelyek és társai nem igazán enyhítettek az érzéseimen. Aztán delet ütött az óra és a telefon megcsörrent … itt van Feri … Atya Ég, kezdünk!
A párom teljesen felszabadult volt, Ő élvezte az egész fotózást, de belőlem a feszültség nem távozott … elvesztem. Ekkor csendült fel Feri hangja: Dia, mosolyogj! Itt éreztem azt, hogy ez a nap nem arról szól, hogy feszengjek és idegeskedjek, hanem, hogy minden percét boldogan megéljem. A kreatív fotózáson túl az este készült képek mindegyikénél azt az objektívet használta, amiben mi pont olyannak látszunk, amilyenek vagyunk. Olyannak, amilyennek szeretjük egymást. Amikor elkészültek a képek a családom és kollegáim egyöntetű véleménye a következő volt: de jó a hangulata a képeknek, visszaadja azt, ahogy ott éreztük magunkat.
Amennyiben még mindig kérdéses számotokra, hogy ki az Igazi (fotós), kérjetek egy személyes találkozót és tudni fogjátok, hogy Ő az, akit Ti kerestek.

Köszönjük Feri, hogy a Nagy Napunkon Te voltál velünk.

Dia és Márk"

×

BEJELENTKEZÉS