Klau & Lala - Esküvői slideshow

Klau & Lala - Esküvői slideshow

 Ez az esküvő hibátlan volt!!! Felejthetetlen élmény volt számomra! Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem, a kollégáknak pedig köszönet a szuper csapatmunkáért! Klaudia és Lajos Ti pedig ragyogjatok így mindig!!!

Helyszín: Fehér Szikla Füzérkomlós
Film: Bridal Film Wedding Cinematography
Fényképek: www.olaszphoto.hu
Zene: Tomy Slow
Ceremóniamester: Sándor Nyitrai
Dekor: Silky Virág-Ajándék,Dekoráció Nagy és Kiskereskedés


Bővebben >>

Egy igazán egyedi és különleges Fine Art album kollekció

Egy igazán egyedi és különleges Fine Art album kollekció

A 2015-ös év legkülönlegesebb és legszebb Fine Art album kollekcióját szeretném Nektek bemutatni, Dzsina és Krisztián esküvőjéről Várpalotáról. Mind három album kézzel készült, fehér bőr borítást kapott, a borító képet pedig akril üveg védi. Az albumok egy fából készült műbőr borítású fa dobozban pihennek amikor épp nem lapozza őket az ifjú pár, vagy az örömszülők. :) Ugye tudjátok, hogy hozott képekből is vállalok album szerkesztést. Ha megtetszettek az albumok, kérjetek ajánlatot bátran.


Bővebben >>

olaszphoto, Huba, Meglepetésdalos ceremóniamester, DjMono

Huba Meglepetésdalos ceremóniamesternek adott interjút az Olaszphoto


Miért ajánlom Neked Olaszt? 

Mert rettentő jó fej, nyitott és ötletteli. Nem a beállított helyzetekre vonatkozó ötletekre gondolok (ő se!), hanem inkább a nézőpontokra, önmaga beállítására. Hegyi kirándulóként bármikor felszökken bárhová egy jó fotó érdekében. Könnyen beépül a társaságba, ami egy jó fotósnak amúgy elemi érdeke is, hogy aztán kamerájától ne idegenkedjenek a párok, vendégek. Rendkívül rugalmas, és szemfüles. Látom rajta, ahogyan rárepül a pillanatokra, és mások számára észrevétlenül megörökíti azokat. Persze, miután az interjút elolvastad, nézd meg a képeit! Árad róla a természetesség, a harmónia, a szerelem.


Bővebben >>

Év Esküvőfotósa 2013 - Közönség díj

Év Esküvőfotósa 2013 - Közönség díj

A Pillanart Magyar Esküvőfotós Szövetség által rendezett “Év Esküvőfotósa 2013” pályázaton a képem a Részletek kategóriában – az összesen 178 beküldött képből – a zsűri által a 3. lett!!!! És egyben elnyerte


Bővebben >>

Ildi&Barna - a mesés dekoráció

Ildi&Barna - a mesés dekoráció

Ildi és Barna esküvőjén annyira különleges és egyedi volt a dekor, hogy megérdemel egy külön bejegyzést! Már amikor az első találkozásnál mesélte Ildi, hogy milyen dekorációt szeretne, teljesen felvillanyozódtam. Amikor pedig eljött a napja és személyesen is megláttam alig hittem a szememnek. Ilyen az amikor a tökéletes helyszín Kisvilla és a dekoros Csáky-Nagy Kriszta - KreaTanya páratlan összhangban dolgozik együtt egy kreatív menyasszonnyal és vőlegénnyel. És hát amilyen páratlan volt a dekor hasonlóan egyedi volt az esküvő is, de erről picit később... ;)


Bővebben >>

Lilla & Gábor - Jegyesfotózás a Füvészkertben

Lilla & Gábor - Jegyesfotózás a Füvészkertben

Mindig is szerettem a kaktuszokat, sőt gyerekkoromban volt egy több mint 80 féle kaktuszból álló gyűjteményen. Ezért Budapesten az egyik kedvenc helyem a Füvészkert. Korábban minden kaktuszkiállításon ott voltam és jópár új példánnyal tértem többnyire haza. Nagyon megörültem, amikor Lilla és Gábor a Füvészkertet választotta a jegyesfotózás helyszínéül. Nagy öröm volt visszajönni és újra bejárni. :)


Bővebben >>

OLASZPHOTO - 5 éve a szerelmesekért!

OLASZPHOTO - 5 éve a szerelmesekért!

Kedves Barátaim, Ismerőseim, "Párjaim" és Követőim!

5 éve fotózlak Titeket. Megörökítem az örömötöket, emlékezetes pillanataitokat, családotok legfontosabb eseményeit. Köszönöm a bizalmatokat, hogy engem választottatok és megmutattátok a legőszintébb érzéseiteket. Fogadjátok szeretettel 5 éves munkásságom rövid összeállítását!

Kovács Ferenc - Olaszphoto

Bővebben >>

×

BEJELENTKEZÉS